torsdag 3 augusti 2017

Första veckan efter semestern

Första veckan efter semestern är alltid första veckan efter semestern. Lite trevande, lite fundersam, arbetstaken vevas försiktigt igång... Första veckan efter semestern är också väldigt glad. Åtminstone tycker jag det. Jag är glad över att få träffa mina arbetskamrater igen. Just den här veckan är vi bara två på plats - verksamhetsledaren och jag, och vi konstaterar att bara efter några dagar känns den där semestern redan en smula avlägsen.

Vad har vi gjort den här veckan då? Jo, en hel del faktiskt! När vi i måndags sökte i minnet efter lösenord och så småningom kommit igång med inloggning och vattnat törstiga blommor så vände vi blad i kalendern, konstaterade att augusti är här - och så körde vi igång! Verksamhetsledaren har bland annat skrivit en inspirerande kolumn till nästa Respons, med rubriken "Hur ser framtiden ut i din förening?". Informatören har uppdaterat alla våra informationskanaler, beställt fler vykort och jobbat med både Livsloppet och kommande medlemstidning. Och förstås - svarat på mejl som blivit liggande i några veckor under semestern.

Här bjuder vi på några bilder från vår första vecka. Redan andra dagen hade vårt modem kraschat på grund av åskan som drog över Jakobstad, men it-supporten fixade det rätt snabbt. Tack för fin service!

Hälsningar från Pernilla, informatör på Psykosociala förbundet





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar