måndag 11 november 2019

Psykosociala förbundet 35 år


Psykosociala förbundet fyller 35 år i år! Det firades med ett kombinerat jubileumsseminarium och höstmöte på Ruissalo spa i Åbo i förra veckan. Under de två dagarna bjöds deltagarna på en fin föreläsning om positiv psykologi med Axel De La Chapell, där vi alla fick lära oss att uppmärksamma det goda i livet. Förbundet arrangerade även en hälsopromenad vid havet och de förtroendevalda fick möjlighet att delta i en föreläsningsdiskussion ledd av Svenska studieförbundets verksamhetsledare Mari Pennanen. Festmiddagen bestod av fyra rätter och vi skålade i bubbel. Dessutom hade vi bjudit in en barnkör från Sirkkala skola i Åbo som sjöng några vackra sånger för oss.

Under dagarna fanns även tid för simning, vattengymnastik och egna promenader för den som ville det. I samband med jubileumsseminariet utsågs årets medlem, som tilldelades Camilla Karlsson från föreningen Duetto. Och titeln Årets hedersmedlem gick till Karl-Göran Löfgren från Vörå.

Här är några bilder från jubileumsseminariet. TACK till alla som deltog, eller som på annat sätt firat Psykosociala förbundets 35 år!

 Foto: Pernilla NylundInga kommentarer:

Skicka en kommentar