fredag 24 mars 2017

Fredag - igen!

Ibland snurrar vardagshjulet extra snabbt. Har du upplevt det någon gång? Ni vet, den där känslan av att det är måndag och fredag hela tiden och man undrar vart alla andra dagar har tagit vägen. På Psykosociala förbundet är vi inne i en sådan period nu. Vi gör mycket av allt, och måste påminna oss om att stanna upp och reflektera emellanåt, istället för att bara tuta och köra. Det är viktigt att reflektera. För att hinna andas och för att kunna utvecklas. Om man inte reflekterar vet man ju inte vad man gjorde bra och vad som kan göras bättre.

Vardagen på Psykosociala förbundet har den senaste tiden inneburit: kurser i Psykiska första hjälpen, vi har varit på en inforunda i Helsingfors, färdigställt årets första tidning, och haft ett redaktionsmöte på G18. Våra alldeles egna YAM-instruktörer har dragit sitt första program åt 31 ungdomar i åldern 15-17 år, informatören har varit på två utbildningsdagar, byrå- och redaktionssekreteraren har deltagit i en föreläsning om EU:s dataskyddsreform och hur personuppgifter i framtiden ska behandlas, och verksamhetsledaren har bland annat deltagit i ett Soste-möte i Vasa. Dessutom har vi kört igång planeringen av Livsloppet 2017 på allvar! Tillståndsansökan är inlämnad till staden Jakobstad och nu väntar vi på ett utlåtande. Sen kommer det att rulla på med planeringen ända fram till den 10 oktober då vi hoppas att så många som möjligt vill uppmärksamma Världsdagen för psykisk hälsa med oss!

Ja, och nu är det alltså fredag. Igen. Här bjuder vi på några bilder från veckan som varit. Önskar dig en skön helg! Kom ihåg att andas och reflektera och påminna dig om att du är värdefull!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar