måndag 24 mars 2014

Funktionshindrad och småbarnsmamma

Hej på er! Hoppas att ni alla har det bra! Här på kansliet i Jakobstad tittar vi drömmande ut genom fönstret och hoppas att ljuset och värmen håller i sig ännu några timmar så vi hinner ta del av den fina väderleken efter arbetsdagens slut.
Idag har jag bokat in möten och intervjuer för kommande nummer av Respons. Bland annat ska jag träffa understödsberedare Margita Nylander på RAY - Penningautomatföreningen som kommer att delta i ett informationstillfälle i Vasa den 25 april. Där kommer hon att berätta om ansökningsförfarande och riktlinjer, program och aktuell information som våra föreningar behöver känna till. Har du frågor om informationstillfället kan du skicka e-post till bodil.viitanen@fspc.fi.

Jag har även bokat en intervju med Amu Urhonen som är funktionshindrad och småbarnsmamma. Detta tycktes väcka starka känslor hos allmänheten - när hon var gravid möttes hon av en mängd fördomar från olika håll och kanter. Det här ska vi diskutera mera kring när vi träffas i Tammerfors i april. Ser fram emot det.
Ha en fin dag, alla!
Hälsar Pernilla, informatör på Psykosociala förbundet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar