tisdag 21 oktober 2014

Jubileumsfest i Åbo

Förberedelserna inför helgens jubileumsfest, seminarium och höstmöte är i full gång! Verksamhetsledaren Bodil talade häromdagen och livet före och efter höstmötet - det är mycket som ska planeras och organiseras inför kalaset i Åbo i helgen. Vi är nästan 100 personer som kommer att samlas vid Ruissalo Spa på fredag och lördag, under temat "Hitta din styrka". Psykolog och brukare Arnhild Lauveng från Norge föreläser om Den svåra konsten att hoppa långsamt - om förbättringsprocesser vid allvarlig psykisk sjukdom. Vi kommer också att få ta del av psykiater Hans Fredrikssons presentation om Salutogenes - hälsans ursprung - hitta dina styrkor. På programmet har vi också inslag av motion och en utflykt till Åbo slott. Under lördag förmiddag hålls förbundets höstmöte. Vi ser fram emot några roliga och intensiva dagar - hoppas vi ses i Åbo!1 kommentar:

  1. Alla med! I dessa hårda spartider som tyvärr drabbar oss psykiskt sjuka mycket hårt behövs psykosociala förbundet och frivilligt arbete mer än någonsin.
    Att vara medlem i en förening och psykosociala förbundets verksamhet betyder väldigt mycket för mej. Från psykvården har jag inte fått mycket hjälp. Vänstödet att någon verkligen vet vad man går igenom betyder så mycket.

    SvaraRadera