onsdag 14 mars 2018

Hur får man ett bättre resultat?

En heldag med fokus på digital kommunikation, nätverkande och tips på hur organisationer kan förbättras. Det är resultatet av gårdagens seminarium som Svenska studieförbundet ordnade i Helsingfors. En väldigt lyckad dag på många sätt. Dagen gav åtminstone mig många nya insikter, den påminde mig om att vi gör ett bra jobb, att vi är på rätt väg, att det alltid finns saker som kan förbättras.

Hur får man ett bättre resultat då? Jo, man följer upp och analyserar. Det är nyckelorden. Uppföljning och analys. Att man sätter upp konkreta mål, följer upp och tittar igenom vad som har gått bra, mindre bra och hur man kan göra förbättringar i framtiden.

Det pratades också mycket om att man måste våga testa och experimentera. Våga testa nya saker! Sedan - följ upp och analysera.

Har din förening eller organisation digitala mål? Vad vill ni uppnå med er närvaro på webben? Om man inte har identifierat ett mål är det svårt att jobba mot någonting. Och då vet man inte heller hur man kan förbättra sitt arbete.

Här bjuder jag på några bilder från dagen. Ha en fin onsdag!
Hälsar Pernilla, informatör


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar