onsdag 11 juni 2014

Fin rehabiliteringskurs i skärgården

Hej! Här kommer en hälsning från en fin rehabiliteringskurs i skärgården, Houtskär. Kursen pågår som bäst fram till och med fredagen. Själv hade jag förmånen att vara med och inleda kursveckan för ett par dagar. Det är så härligt att få uppleva den gruppdynamik som bildas under en kurs. Alla kommer lite vilsna, lite blyga kanske, lite avvaktande, lite spända till mötet med allt nytt. Ett nytt kursställe, nya medmänniskor och nya rutiner, många nya saker. Men med sig har alla en otrolig öppenhet och är så mottagliga för allt som erbjuds.

Ett fint samarbete med Lärkkulla Skärgård, som ordnat fina natur- och kulturvandringar. Allmogesegling med båtarna Clementina och Titta, som vi alla fick uppleva på tisdagen i en ganska hård vind 10 m/s och upp till 12 m/s i byarna. För många var detta nya, spännande erfarenheter.

När jag tisdag kväll lämnade Houtskär hade vi redan hunnit bekanta oss väl med varandra. Mycket prat, många skratt hördes inom gruppen, men framförallt fanns där en så otrolig värme och ödmjukhet oss mänskor emellan. Själv körde jag hemåt med ett leende på läpparna och med känslan att ”det blir en fin kurs det här”.

Önskar er alla en fin fortsättning på sommaren och kom ihåg du är värdefull och viktig för just den du är!

Hälsar Ancha (rehabiliteringschef)
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar