fredag 20 februari 2015

Hälsans dag på Jakobstads gymnasium

Hej på er!
Idag har jag och Milla (Pernilla och Camilla), besökt Jakobstads fina gymnasium och haft två föreläsningar. Vi pratade om mående, psykisk hälsa och vad man kan göra för att må bra. Vi pratade även om skillnaden mellan att vara deppig och deprimerad, och hur man känner igen ångest. Det är alltid lika roligt att åka ut och träffa unga vuxna! Och vi tycker att konceptet med en Hälsodag på gymnasiet är riktigt bra, och att man där tar upp många olika typer av hälsofrågor. För hälsa är så mycket annat än fysisk hälsa... I lärarrummet träffade vi tyngdlyftaren Fredrik Smulter som är världsmästare i bänkpress! Han föreläste om tyngdlyftning, vi om psykisk hälsa :)

Här bjuder vi på några bilder från dagen. Ha en riktigt skön helg! (vi tar några dagar ledigt under sportlovet så det kommer antagligen att vara rätt tyst här på bloggen vecka 9).

Vår rehabiliteringsrådgivare Camilla (i mitten) bredvid Fredrik Smulter, världsmästare i bänkpress. Till vänster Elisabeth Lindgren, praktikant på Psykosociala förbundet.

Jakobstads gymnasium.

Jakobstads gymnasium.

Fredrik Smulter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar