onsdag 28 oktober 2020

Hur odla välbefinnande i en tid av förändring?

 

Vi är så glada över det här samarbetet och att vi kan vara med och ordna en sån fin föreläsning under Mentalhälsoveckan! Evenemanget är kostnadsfritt och digitalt och arrangeras av Marthaförbundet, SFV, Folkhälsan, USM, Barnavårdsföreningen, Österbottens Kriscenter Valo, Österbottens Föreningar, FinFami, SÖAF och Psykosociala förbundet.
 
Här lite info om föreläsningen: "Förändringstider gör oss naturligt mer stressade och oroliga, hjärnan tycker inte om när den inte vet hur saker och ting kommer att utvecklas.
I det här webbinariet berättar Katarina om varför oro och osäkerhet triggar hjärnan, och vad vi kan göra för att tillsammans odla lugn, glädje och kreativitet trots tider av förändring. Under seminariet fokuserar vi på hur vi kan stärka både oss själva och varandra och deltagaren får med sig konkreta verktyg för hur de kan skapa en positiv förändring."
 
Anmäl dig via länken https://bit.ly/33x7ZMY senast på mån den 16.11. Deltagarlänken skickas ut till de anmälda dagen innan webbinariet. Välkommen!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar