fredag 15 augusti 2014

Lev föreningslivet!

Det kom ett mejl till förbundet om årets Föreningsfestival. Delta gärna! Så här står det:

Från den 6-12 oktober blir det Föreningsfestival under en hel vecka runt om i Svenskfinland – Esbo, Helsingfors, Kråkö, Kvevlax, Mariehamn, Vasa och Åbo – här kan DU uppleva årets Föreningsfestival. Temat för i år är: Lev föreningslivet! Följ www.festival.fi för mer information om varje evenemang och lokalarrangörerna.

Nu söker Föreningsfestivalen intresserade föreningar till sina marknadsföringsfilmer!
Ordnar din förening en aktivitet under vecka 36 eller 37 (1.9-14.9)? Vill din förening vara med i Föreningsfestivalens marknadsföringsfilmer?
Nu söker vi intresserade föreningar som ordnar någon aktivitet (kan vara ett möte, en träff, en övning, ett evenemang, en utflykt – ja vad som helst för aktivitet ni gör som förening). Vi kommer att göra fem korta filmsnuttar för att marknadsföra både Föreningsfestivalen, men också föreningslivet på svenska i Finland. Filmerna kommer publiceras dagarna innan festivalen. Vårt produktionsteam åker runt och filmar de utvalda föreningarna – det enda ni som förening behöver göra är att vara er själva och låta kamerorna snurra i bakgrunden.
Intresserad?
Skicka då en intresseanmälan direkt till vår filmproducent Vera Sui, sui.vera@gmail.com , senast den 22 augusti. I er anmälan bör ni ha med följande: hurdan förening ni är, vad och när ni ordnar något under v36 eller 37 och var detta kommer att ordnas.

Ordnar din förening något sorts evenemang mellan den 6-12 oktober vart andra än endast medlemmar är välkomna? Då kan ni nu anmäla ert program som kringprogram till Föreningsfestivalen.
Vi kommer ha en tipsruta på vår hemsida och i broschyren om annat som händer samma vecka som Föreningsfestivalen. Er anmälan om kringprogram görs här senast den 20.8: https://docs.google.com/forms/d/1ppBt_hvANCNQBmaxqT4SjCsVDjFApZ31C4Iwf3Y8Fkg/viewform?usp=send_form

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar