måndag 4 augusti 2014

Semestern är slut - men inte sommaren!

Hej vänner! Måndag igen. Och en av de varmaste dagarna på hela sommaren, enligt vädervetarna. På kansliet försöker vi hantera värmen genom att öppna alla fönster och dricka mängder med vatten. Vi försöker också ignorera det faktum att vi hellre skulle ha varit utomhus en dag som denna. Sommaren är inte slut bara för att semestern är slut, så vi kommer att ta vara på de fina dagarna ändå. Det behöver vi alla inför hösten och vintern.

Snart är även hela personalen på plats och då kör vi igång på allvar. Mycket kommer att hända i höst - flera intressanta seminarier är under planering och i oktober hålls förbundets jubileumsseminarium vid Ruissalo Spa i Åbo. Missa inte det! Boka in den 24-25 oktober och kom med till Åbo! Det blir både föreläsningar, motionspass och sightseeing till Åbo slott. Kontakta Bodil för mer information: bodil.viitanen@fspc.fi.

Idag kör en av förbundets rehabiliteringskurser igång, familjelägret i Högsand, Lappvik. Vi önskar alla deltagare och ledare trevliga och givande dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar