torsdag 2 april 2015

Torsdagstolerans kör igång i Jakobstad

Det närmar sig starten för Torsdagstolerans-gruppen, en grupp som riktar sig till dig som är mellan 15-20 år och bor i Jakobstadstrakten. Har du det jobbigt hemma? Är dina kvällar tråkiga? Känner du dig nere eller ensam? Kom med på kravlösa torsdagskvällar på Solkulla! Torsdagstoleransgruppen är ett gäng unga (med egna erfarenheter av jobbigheter) som vill ställa upp för andra unga.
Träffarna och deras innehåll är avgiftsfria. Första träffen är torsdagen den 9.4 klockan 18 på Solkulla, Solkullavägen 65 i Jakobstad. Skicka mejl till oss ifall du vill ha skjuts, om du vill cykla tillsammans från stan eller träffas vid ABC innan träffen. Allt är möjligt! Torsdagen den 9.4 tänkte vi svänga ihop varma smörgåsar, spela kort eller brädspel och prata lite om vad vi ska hitta på under framtida träffar. På torsdag kan alltså du vara med och påverka vad du vill göra under våren. 
Lotta, Lillemo, Ronja och Christoffer är de som är med er första gången. I april kommer vi även att kolla film, ordna te-kväll, baka scones och gå på bio. Om ni hellre vill hitta på annat så bestämmer vi så! Vi på Torsdagstolerans tar ingen semester utan fortsätter över sommaren till hösten och vidare efter det. Om ni ännu är tveksamma eller funderar på något så skicka e-post!
Mejla: info.jakobstad@acceptans.fi eller kolla in vår Facebooksida (Torsdagstolerans: Acceptans i Jakobstad). Sidan kommer att användas som en anslagstavla med information. Där kan ni helt anonymt läsa vad som kommer att ske den närmaste tiden. Vi har tystnadsplikt i torsdagstolerans och tänker hålla den! 
Hoppas ni ser fram emot att träffas lika mycket som vi! Vi som håller i trådarna för Torsdagstolerans är en härlig blandning i åldrarna 18-30+. Totalt är vi 12-13 stycken, varav 11 är kvinnor och 2 män. Vem av oss som kommer vara på plats på torsdagskvällarna kommer att variera, men vi siktar på att en av männen alltid är på plats. Kom med du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar