måndag 14 mars 2016

Sol, mat, motion och föreläsningar som inspiration på Nokia Eden 10-11.3.2016

Livskraft och synlighet -inspirationsdag för föreningsanställda och föreningsansvariga 10-11.3.2016Det var ett trettiotal föreningsaktiva och anställda samt personal från förbundet som samlades på badhotellet Rantasipi Eden förra veckan för att få ny energi och inspiration för det oerhört viktiga föreningsarbete deltagarna hade gemensamt. Med fanns representanter från de flesta föreningarna inom förbundet. 


Som första programpunkt på torsdag hade man möjlighet att delta i vattengymnastik. De som deltog var alla överens om en sak. Det var ingen mummojumppa! Här var det frågan om 40 minuter av effektiv träning i bassängen. Och maten smakade så bra efteråt:).Konferenssalen Pyhäjärvi fylldes av ivriga och entusiastiska deltagare. Dagen skulle börja med en föreläsning om Facebook, men på grund av strul med tekniken gjordes små justeringar i programmet. Så det blev yoga istället. Vilken perfekt start på en dag som annars var fylld med föreläsningar. Mia Montonen, arbetshandledare och yogainstruktör fick blodet att cirkulera och kroppen att vakna på oss alla. Senare på eftermiddagen fortsatte hon med en workshop om hur man varar på sig själv och fortsätter att finna meningsfullhet i sitt arbete samt kommunikationens betydelse i arbete människor emellan.

 Efter en mycket god (och stor) lunch var det dags för Miivi Selin-Patel att på sin sista arbetsdag som verksamhetsledare för Sympati berätta om Psykiska fösta hjälp kurserna. Nyttig information för alla, inte bara för oss som jobbar som anställda eller frivilliga på tredje sektorn, utan alla andra också. 


Detta var lite plock från dagens program. Här får ni se lite till bilder. Ett stort tack till alla som deltog. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar